LMT branding

Learning Moment Technologies arbeider for at veiledning, oppfølging og læring skal gjøres personlig, smartere og mer effektivt. Selskapets varemerke måtte være innovativt, moderne og brukervennlig. Formene som utgjør logoen er et spill med bedriftsnavnet og bestemte ideer som sammen danner et unikt uttrykk. Enkeltdeler av varemerket kan brukes til å danne en visuell identitet – som brukes i brosjyrer, nettsider og annet materiell. Dette gjør det mulig å benytte logoen fleksibelt, samtidig som den er lett gjenkjennbar. Muligheten for å benytte forskjellige elementer av varemerket bidrar også til å underbygge selskapets dynamiske karakter. I alle større prosjekt lager Nowa Designverksted en varemerkehåndbok med retningslinjer som bidrar til at kunden får best mulig effekt ut av logoen.

back to portfolio

Powered by REDRUM